•  

   

   

   

   

   

   

   

 • 45+ medewerker

  Je bent 45plus en je

  • wilt ’iets’ in je werk. Wat is dat ‘iets’?
  • hebt alles meegemaakt in het vak. Is er een volgende stap mogelijk?
  • geniet nog elke dag van je vak. Hoe zorg je dat het zo blijft?
  • wilt mee met de nieuwste ontwikkelingen. Hoe doe je dat?
  • .. hebt een andere vraag met betrekking tot je loopbaan..

  SCHRIJF JE NU IN!

  Deze vragen kun je stellen tijdens de loopbaanontwikkelgesprekken die je via de subsidieregeling 45plus bij ons kunt doen. Kosteloos, want wij vragen de subsidie aan. Deze regeling is beschikbaar voor elke medewerker die 45 jaar of ouder is.

   

  Hoe ziet ons traject met jou eruit? Daarvoor hebben we onze eigen unieke benadering ontwikkeld die erop gericht is jou de regie over je eigen loopbaan in handen te geven. Wij werken volgens de stappen: meten, coachen, actie.

   

  Meten, betekent dat we jouw loopbaankwaliteiten en -mogelijkheden concreet in beeld brengen. Daarvoor maak je voorafgaand aan de coaching gesprekken een aantal online testen.

   

  Coachen, betekent dat we in coaching gesprekken van in totaal 4 uur jouw vragen combineren met de informatie die uit de testen is gekomen. Je leert dus op twee manieren over jezelf, door de testresultaten en door de coaching gesprekken.

   

  Actie, met onze gestructureerde benadering maken we samen met jou een concreet actieplan dat jou verder helpt om je vragen te beantwoorden voor zover dat nog niet is gebeurd. Je kunt dan zelf de regie over je loopbaan voeren, ook als je jezelf nieuwe vragen stelt.

  Speciale doelgroepen

  NextHRM is reeds vele jaren betrokken bij de ontwikkeling van professionals binnen het veiligheids- en leefbaarheidsdomein en kan hen daarom extra inzicht in hun professionele ontwikkelmogelijkheden bieden.

   

  Politie

  NextHRM is partner van de ACP en biedt samen met hen deze mogelijkheid om kosteloos eens stil te staan bij je loopbaanmogelijkheden. Door deze samenwerking verbinden we onze expertise in loopbaanontwikkeling met de kennis en ervaring van de ACP over de politie.

  Tijdens de stap meten zetten we hierbij als extra onze unieke test gericht op het meten van de kerncompetenties voor predicitive profiling (het kunnen herkennen van afwijkend gedrag dat vooraf gaat aan incidenten) in zodat je ook een beeld krijgt in welke mate je die reeds hebt ontwikkeld.

   

  BOA

  Ben jij BOA, toezichthouder of handhaver?

  NextHRM is partner van de BOA ACP en biedt samen met hen deze mogelijkheid om kosteloos eens stil te staan bij je loopbaanmogelijkheden. Door deze samenwerking verbinden we onze expertise in loopbaanontwikkeling met de kennis en ervaring van de BOA ACP over het vak van BOA.

  Tijdens de stap meten zetten we hierbij als extra onze unieke test gericht op het meten van de kerncompetenties voor proactief handhaven (het kunnen herkennen van afwijkend gedrag dat vooraf gaat aan incidenten) in zodat je ook een beeld krijgt in welke mate je die reeds hebt ontwikkeld.

              

  Beveiliger

  NextHRM is reeds 10 jaar actief in het werkveld van beveiliging. We zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling naar proactief beveiligen (predictive profiling) en hebben daarin een schat aan ervaring opgedaan. Deze kennis en ervaring zetten we graag in tijdens de loopbaanontwikkelgesprekken.

  Tijdens de stap meten zetten we hierbij als extra onze unieke test gericht op het meten van de kerncompetenties voor proactief beveiligen (het kunnen herkennen van afwijkend gedrag dat vooraf gaat aan incidenten) in zodat je ook een beeld krijgt in welke mate je die reeds hebt ontwikkeld.

All Posts
×