•  

   

   

   

   

 • Leidinggevende

  Je bent 45plus en je

  • wilt er zijn voor de loopbaanvragen van je medewerkers. Hoe doe je dat?
  • wilt handvatten om de (toekomstige) inzetbaarheid van je medewerkers in een loopbaanontwikkelgesprek aan de orde te stellen?
  • bent benieuwd hoe je jouw medewerkers kunt stimuleren en uitnodigen om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen?

   

   

   

  Deze vragen komen aan de orde tijdens onze kosteloze training ‘het voeren van loopbaanontwikkelgesprekken’. Kosteloos want wij vragen de subsidie hiervoor aan. Voorafgaande aan de training maak je zelf een test die jouw (toekomstige) inzetbaarheid meet. Met je persoonlijke resultaten in de hand bespreken we in algemene zin hoe duurzame inzetbaarheid in elkaar zit, wat je als persoon zelf kunt beïnvloeden en ontwikkelen en welke hulp je nodig hebt van anderen.

   

  Deze persoonlijke ervaring benutten we vervolgens om invulling te geven aan de vraag hoe je loopbaanontwikkelgesprekken met je medewerkers kunt voeren. Welke ondersteuning kun je daarbij bieden? Wie heb je daar nog meer bij nodig vanuit de organisatie? Hoe beleven medewerkers dergelijke gesprekken? Wat zijn de ontwikkelingen binnen de branche en op de arbeidsmarkt? Welke gesprekstechnieken en vaardigheden helpen jou om effectief een loopbaanontwikkelgesprek te voeren?

   

  De training neemt 1 dagdeel in beslag en wordt in kleine groepen van maximaal 6 personen gegeven.

  SCHRIJF JE NU IN!

All Posts
×