•  

   

   

 • Je bent 45plus, leidinggevende van BOA’s en je

  • wilt er zijn voor de loopbaanvragen van je medewerkers. Hoe doe je dat?
  • wilt weten hoe het met jouw eigen duurzame inzetbaarheid is gesteld?
  • wilt handvatten om de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers in een loopbaanontwikkelgesprek aan de orde te stellen?
  • bent benieuwd wat de nieuwste ontwikkeling in je vak, proactief handhaven, voor jou en je medewerkers gaat betekenen en van jullie gaat vragen? 

  Deze vragen komen aan de orde tijdens onze training ‘het voeren van loopbaanontwikkelgesprekken 2.0’. Voorafgaande aan de training maak je zelf de duurzaam inzetbaarheidspotentieel meting. Deze test meet hoe het met jouw duurzame inzetbaarheidspotentieel is gesteld. Met je persoonlijke resultaten in de hand bespreken we in algemene zin hoe duurzame inzetbaarheid in elkaar zit, wat je als persoon zelf kunt beïnvloeden en ontwikkelen, en welke hulp je nodig hebt van anderen.

   

  Daarnaast nemen we je mee in het proactieve handhavingsmodel. Deze manier van handhaven is vooral gericht op preventief denken en handelen om incidenten te voorkomen. Het verlangt ontwikkeling van nieuwe, aanvullende kennis en competenties en het maakt je vak nog interessanter. Aan de hand van deze concrete ontwikkeling bespreken we hoe jij en je medewerkers hierop in kunnen spelen.

   

  Je opgedane kennis over duurzame inzetbaarheid en proactief handhaven vertalen we naar hoe je dit kunt toepassen in loopbaanontwikkelgesprekken met je medewerkers. We gaan in op de essentie van deze gesprekken, hoe jij je daarin als leidinggevende kunt opstellen en welke vragen jou kunnen helpen om deze gesprekken effectief te voeren.

  SCHRIJF JE NU IN!

All Posts
×